Training – Workshops

In de trainingen van Bioresonantie Check ga je leren over hoe je stap voor stap veranderingen kan gaan maken in je leven. Lichamelijk klachten en Psychische problemen ontstaan ook doordat er een mismatch is met jou en je omgeving, relaties en werk. Hoe je de juiste omgeving, relaties en werk kan vinden leer je bij onze trainingen.

Gelukkig Zijn, Gezondheid en Rijkdom behouden, hoe doe je dat?

Een mismatch betekent dat je niet gelukkig bent in je relaties, in de omgeving waar je woont, leeft of veel bent, het werk waar je elke dag naar toe gaat. Denk zelf aan een moment dat je heel gelukkig was. Als je dat hebt ervaren dan weet je dat alles klopte, je voelt dat in je lichaam. Een blij gevoel waar je door overweldigd word. Als je daar achteraf aan terug denkt ben je geëmotioneerd, voel je liefde, je wordt geraakt in een positief deel van je zelf. Deze momenten maken ook gelukshormonen aan in je lichaam en geeft je energie en levenskracht. Deze momenten kan je niet afdwingen. Dit kan je alleen maar overkomen. En het overkomt je dus wanneer alles klopt. Waar je wel invloed op hebt is te beslissen wat je wilt bereiken. Door omgevingen te kiezen die passen bij je doelen. Omgevingen die liefdevol en veilig zijn. Stappen nemen om het in de richting te gaan brengen naar waar je wel goed bij voelt.

Vaak zitten we juist in de tegenovergestelde situaties dan waar we in willen zitten. Dat is adrenaline, stress! Als je lichaam langdurig in de adrenaline verkeert is dat op den duur beschadigend voor je lichaam en kan je lichaam bepaalde problemen niet meer oplossen waardoor je na lange tijd in deze patronen door te leven ziektes krijgt.

De nadruk ligt in deze tijd veel op sporten en gezond eten, wat heel belangrijk is (daar kijken we ook tijdens de individuele sessies bioresonantie naar) alleen wordt er vergeten dat het ook ongezond is om in situaties of omgevingen te blijven die niet bij je passen. Als je dat kosten wat kost blijft doen zul je uiteindelijk toch weer ziek worden, burn out raken of depressief worden.

Meer informatie over de trainingen Wie ben ik, Wat is mijn droom en Hoe realiseer ik mijn droom  helpen je meer geluk, gezondheid en rijkdom te creëren in jouw leven.  KLIK HIER voor meer informatie.

Locaties: Amsterdam & Nijmegen

Voor actuele data en prijzen: Klik Hier

Om u direct in te schrijven: Klik hier

mark-banner