Bioresonantie Amsterdam

Welkom bij Bioresonantie Amsterdam. De plek voor al uw vragen en ongemakken. Het  Life systeem dat Bioresonantie Amsterdam gebruikt, is een geavanceerd apparaat, waarmee je een complete body & mind scan kan doen.

Dankzij de ontdekkingen en theorieën van bekende onderzoekers zoals Volta, Ambere, Ohm, Einstein, Becker, Priori, Beardall, etc., implementeerde dr. William Nelson en een team van wetenschappers van NASA in de jaren 80, in de ruimte, een technologie die gebaseerd is op Quantum biofeedback.

Astronauten kunnen via deze technologie hun lichaam controleren en zelfregulerend laten werken, zonder de tussenkomst van dokters, apothekers of ziekenhuizen. Het programma kreeg de naam SCENAR.

Bioresonantie Amsterdam bij RTL4:

Bioresonantie Amsterdam : Hoe werkt het apparaat en hoe is het ontstaan?
Bioresonantie Amsterdam

SCENAR gaat de hersenen continu stimuleren met een steeds wisselend elektrisch signaal. Het zenuwstelsel wordt aangezet tot het produceren van neuropeptiden, de belangrijkste moleculen voor een zelfregulerend lichaam.

Onze natuurlijke apotheek treed in werking. Ons huidige Bio Resonantie Amsterdam systeem is geëvolueerd  uit dit oorspronkelijk programma van de NASA. Het hangt nauw samen met de wetenschap van de wiskunde, quantum fysica, biofysica, biochemie, elektronica, computer programmering, chaostheorie, etc.

Albert Einstein ontwikkelde de relativiteitstheorie en documenteerde het feit dat de mens naast  materie (biochemische identiteit), ook bestaat uit een elektromagnetische veld (biofysica identiteit – elektromagnetische trillingen).

Elke verandering in de gezondheid van ons fysieke lichaam, in organen en weefsels impliceert een verschil in onze elektromagnetische trillingen. Dit resulteert in een verandering in het vermogen van de cel om stoffen te produceren, waardoor eventuele ziekte of aandoeningen vermeden worden of tot uiting komen.

Bij het herstellen van het elektromagnetische evenwicht zal de cel opnieuw normaal gaan functioneren en zal de schade hersteld worden. Zo werkt Bioresonantie Amsterdam.

Topsport en Bioresonantie Amsterdam

Het beste bewijs voor de geldigheid en effectiviteit van het Bioresonantie Amsterdam Life Systeem komt uit de wereld van de topsport. Sportblessures worden met de Bioresonantie Amsterdam Life Systeem (Scio-Indigo-Eductor) behandeld om sneller te genezen. Als een methode daar niet werkt, wordt deze meteen afgevoerd. Het gebruik van de methode zoals bij Bioresonantie  Amsterdam geraakt hoe langer hoe meer ingeburgerd bij professionele sporters.

Fervente gebruikers methode zoals bij Bioresonantie Amsterdam:

  • Toptennisser Djokovic (http://www.youtube.com/watch?v=rVo2wjbs0y4&feature=youtube_gdata)
  • Het Italiaanse voetbalteam van Milaan verminderde hun blessures met 91% (Eerst was goedkeuring vereist door het bekende Milan Lab)
  • Het Chinese Olympische team
  • Lance Armstrong
  • Skifederaties van landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Ben je benieuwd wat Bioresonantie therapie voor jou kan betekenen? Klik  dan nu hier op deze link voor een afspraak of meer info

mark-banner