Over Ilse en Lisella

Bioresonantie Amsterdam is de praktijk van drs. Ilse Gubbens en Lisella Deligia. Hieronder stellen ze zich beide aan je voor:

Mijn naam is Ilse en ik werk als therapeute bij Bioresonantie Amsterdam. Van origine ben ik gestart als psycholoog met een universitair diploma Psychologie van de Universiteit van Maastricht. Deze studie heb ik later aangevuld met verschillende opleidingen: kindercoach, biodanza facilitator en bioresonantie therapeut.

Ik vind het belangrijk dat je kunt leven vanuit jezelf, dat je erachter komt wie je bent en wat je beweegt, en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Soms kun je het zicht hierop kwijt zijn en voel je dat je leven uit balans is. Bioresonantie kan je dan bijvoorbeeld helpen stress te verminderen en weer beweging te krijgen in eventuele blokkades, waardoor je je energieker en gezonder kunt gaan voelen, zodat je je weer in balans voelt.

Ilse Gubbens

Mijn naam is Lisella Deligia, ik ben oprichtster en therapeute bij Bioresonantie Amsterdam mijn missie is mensen helpen weer vanuit hun kracht te leven. Deze energie en vitaliteit is vaak in de loop der jaren ontkracht door ervaringen en manieren van leven die niet pasten voor jou. Ik help je weer terug naar je eigen kracht en je eigen zelfherstellend vermogen wordt weer aangeraakt waardoor je jezelf kan hervatten en de overbelasting die je niet meer nodig hebt achter je kan laten. Sinds 2006 voer ik mijn praktijk voor hypnotherapie en bioresonantie en in die jaren heb ik honderden mensen geholpen om op de verschillende levensgebieden weer in balans te komen, vitaal en gezond te worden. Mocht je meer over ons willen weten neem dan nu contact met ons op via de volgende link:  KLIK HIER

mark-banner