Referenties

 

Als ik mijn behandelingen bij jou terughaal, dan valt eerst op de volledige acceptatie van mij als persoon en het respect waarmee je met mij omgaat. Dat geeft een ‘thuiskomen gevoel.’ Ik mag er zijn. Dit, gekoppeld aan de aandacht die je geeft, samen met je bijna tastbare intuïtie en je invoelend vermogen, creëert een ruimte voor een open en eerlijke communicatie, de basis voor verandering.
De zeer uitgebreide programma’s welke je tot beschikking hebt zijn daarop een welkome aanvulling. Zij geven veel bloot van mijn toestand van dat moment. Het geeft handvatten en maakt het visueel tastbaar. Het laat een voor het oog verborgen wereld zien welke verhelderend werkt en een eyeopener is. J.V.

____________________________________________________________________________

Toen ik bij jou kwam voelde ik me een wrak en was zo onzeker over mijn eigen lichaam. door het begrip en duidelijkheid van wat er met me aan de hand was, en goede adviezen van jouw kant ,ben ik weer in mezelf gaan geloven en voel me weer sterker en beter in mijn lichaam zitten, bedankt hiervoor. M.

____________________________________________________________________________

‘Ik heb het zeer positief ervaren, in eerste instantie was ik was twijfelachtig maar daarna zeer overtuigd, omdat er dingen naar boven kwamen waar ik zelf niet eens aan dacht en mij hebben laten nadenken en dat ik niet door kan gaan met leven zoals het nu gaat.
En het is fijn om een handvat te hebben die je dingen laten ervaren die je zelf nooit of lang geleden hebt ervaren.’ H.A.

____________________________________________________________________________

Wisselwerking lichaam en geest; het is zo algemeen bekend. En toch ontstaat er weleens een disbalans, veroorzaakt door recente ervaringen of die van lang geleden. Bij jou heb ik mogen ervaren hoe dit soort ervaringen echte fysieke sporen kunnen achterlaten. Via mijn ratio en door gesprekken was ik me hier al erg van bewust en heb ik mezelf al beter leren kennen. Maar door jouw manier van werken en met name de aandacht naar het fysieke heb ik gemerkt hoe gedachten ervaringen hun weerslag daadwerkelijk op een mens kunnen hebben. En hoe belangrijk het is om het lichaam te gunnen los te komen van ingesleten gewoontes. Ik heb het als bevrijdend ervaren. Ik zal nog elke dag bewust moeten zijn van wat ik wil en wat ik voel maar dat geeft niet. Er is weer een mooi fundament gelegd om hier mee te starten. Dit kon ook omdat ik me bij jou veilig voelde. Enorm bedankt voor je zorgzaamheid! M.S.

Schrijf zelf een review op Google: KLIK HIER

mark-banner