Referenties

Wat bioresonantie doet, kan ik mij theoretisch nog wel een voorstelling van maken. Wat Ilse in de praktijk doet, kan ik echter niet volgen. Ik geef me over aan haar expertise. Ik kwam met een vrij eenduidige vraag. Vanwege problemen in mijn gebit had ik nogal wat tandheelkundige verdoving gehad en die ‘toxische’ stoffen wilde ik er graag uit. Maar gaandeweg voelde ik me zo veilig tijdens de behandelingen dat ik dingen durfde te vertellen, die ik nooit iemand vertel.  En ik maar praten… en Ilse maar luisteren…. Mijn grootste probleem  ging over mijn suikerverslaving. Mijn andere geheim ging over iets wat ik heb meegemaakt. De combinatie van bioresonantie en de veiligheid die ik tijdens de behandelingen heb ervaren, maakt me oneindig dankbaar. Ik ben er stil van. Z.M.


Als ik mijn behandelingen bij jou terughaal, dan valt eerst op de volledige acceptatie van mij als persoon en het respect waarmee je met mij omgaat. Dat geeft een ‘thuiskomen gevoel.’ Ik mag er zijn. Dit, gekoppeld aan de aandacht die je geeft, samen met je bijna tastbare intuïtie en je invoelend vermogen, creëert een ruimte voor een open en eerlijke communicatie, de basis voor verandering.
De zeer uitgebreide programma’s welke je tot beschikking hebt zijn daarop een welkome aanvulling. Zij geven veel bloot van mijn toestand van dat moment. Het geeft handvatten en maakt het visueel tastbaar. Het laat een voor het oog verborgen wereld zien welke verhelderend werkt en een eyeopener is. J.V.

____________________________________________________________________________

Toen ik bij jou kwam voelde ik me een wrak en was zo onzeker over mijn eigen lichaam. door het begrip en duidelijkheid van wat er met me aan de hand was, en goede adviezen van jouw kant ,ben ik weer in mezelf gaan geloven en voel me weer sterker en beter in mijn lichaam zitten, bedankt hiervoor. M.

____________________________________________________________________________

Wisselwerking lichaam en geest; het is zo algemeen bekend. En toch ontstaat er weleens een disbalans, veroorzaakt door recente ervaringen of die van lang geleden. Bij jou heb ik mogen ervaren hoe dit soort ervaringen echte fysieke sporen kunnen achterlaten. Via mijn ratio en door gesprekken was ik me hier al erg van bewust en heb ik mezelf al beter leren kennen. Maar door jouw manier van werken en met name de aandacht naar het fysieke heb ik gemerkt hoe gedachten ervaringen hun weerslag daadwerkelijk op een mens kunnen hebben. En hoe belangrijk het is om het lichaam te gunnen los te komen van ingesleten gewoontes. Ik heb het als bevrijdend ervaren. Ik zal nog elke dag bewust moeten zijn van wat ik wil en wat ik voel maar dat geeft niet. Er is weer een mooi fundament gelegd om hier mee te starten. Dit kon ook omdat ik me bij jou veilig voelde. Enorm bedankt voor je zorgzaamheid! M.S.

______________________________________________________________________________

Lienke de Jong:

“Ik was niet thuis in Bioresonantie Therapie, maar ik vond het proberen waard omdat  ik zo last had van hooikoorts. Ik had er veel eerder mee moeten beginnen. Niet alleen mijn hooikoorts is zo goed als weg, ook voel ik me veel beter in mijn vel. Lisella neemt me mee in de wereld van Bioresonantie (ik moest op het begin enorm wennen, toch een hele andere behandeling) op een hele fijne manier. Ik leer een hele andere kant van mezelf, positief. Ik leer mijn lichaam en mindset beter kennen waardoor ik meer energie heb gekregen. Ik raad het iedereen aan want het zorgt ervoor dat je een betere versie van jezelf wordt. Fysiek én mentaal”

______________________________________________________________________________

De sessies met Lisella helpen mij met mijn droge en gevoelige huid heel erg.  Lisella gaat samen met je op zoek naar verbetering en kijkt daarbij naar het grote plaatje, hoe alles verbonden is. Het is een verademing, na allerlei hormooncreme en pillen slikken, om nu met bioresonantie bezig te zijn. M.L.
______________________________________________________________________________

Dank Lisella!

Ik vond het elke euro waard. Wat een fijn gesprek, heeft me weer een stuk zekerder gemaakt, nieuwe inzichten en positieve energie gegeven!

Marieke van Iersel

____________________________________________________________________________

‘Ik heb het zeer positief ervaren, in eerste instantie was ik was twijfelachtig maar daarna zeer overtuigd, omdat er dingen naar boven kwamen waar ik zelf niet eens aan dacht en mij hebben laten nadenken en dat ik niet door kan gaan met leven zoals het nu gaat.
En het is fijn om een handvat te hebben die je dingen laten ervaren die je zelf nooit of lang geleden hebt ervaren.’ H.A.

Schrijf zelf een review op Google: KLIK HIER

mark-banner