Afstandbehandeling

Wat is bioresonantie behandeling op afstand? 

Zoals u wellicht weet is Bioresonantie een therapie die wordt uitgevoerd met een bioresonantie-apparaat. Dit apparaat meet frequenties binnen het lichaam. Het bioresonantie apparaat kan het signaal van een organisme opvangen, en een omgekeerd signaal terugsturen en zo uw lichaam weer in balans brengen. Dit signaal kunnen we ook via de ether opvangen en terugsturen. Je kunt het vergelijken met het uitzenden en ontvangen van radiofrequenties. Dit is een belangrijke reden waarom NASA bioresonantie gebruikt voor haar astronauten programma. Het kan namelijk op afstand. 

Bioresonantie op afstand kan in deze tijd van het corona virus dus voor u de oplossing zijn wanneer u last hebt van klachten zoals: stress, burn out, depressie, slaapproblemen, lage energie, lichamelijke onbalans, vage lichamelijke klachten, huidproblemen, onbewuste blokkades of andersoortige problemen.  

Hoe werkt bioresonantie op afstand? 

U zoekt op het afgesproken tijdstip een plek waar u zich goed kunt ontspannen, een plek waar u niet gestoord wordt door huisgenoten of wordt afgeleid door uw computer of tv. Zo kan u zich zoveel mogelijk richten op de behandeling, net zoals u dat zou doen als u in onze praktijkruimte zou zijn. 

Tijdens het contact gaan we meteen aan de slag. We meten uw lichaam met ons bioresonantie apparaat. Vervolgens kunnen we het apparaat instellen op de juiste frequentie en kan de behandeling of meting beginnen.  Aan het eind sturen wij u een berichtje dat we klaar zijn en koppelen we de resultaten terug zoals we hebben afgesproken. Ook is er de mogelijkheid om een vervolgafspraak in te plannen.

U kunt ons bereiken via het  contactformulier of bel ons op  06-43560706. U kunt meteen een afspraak maken, zodat u snel geholpen wordt

mark-banner